2
novembre

Es modifiquen terminis i s’obre una nova convocatòria en les subvencions de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu a l’activitat econòmica local

El termini de presentació de sol·licituds de subvenció a les activitats més afectades per les restriccions s’amplia fins el proper 14 de novembre alhora que s’ha generat una nova línia de subvencions a les activitats d’oci nocturn que es van veure afectades per restriccions fins el mes de setembre.

Amb la voluntat d’ajudar al teixit econòmic local, l’Ajuntament ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de les activitats més afectades per les restriccions del mes de març del 2021 per fer front a la Covid. D’aquesta manera, les activitats de restauració, d’oci nocturn i d’activitat física en interior que encara no havien pogut tramitar la seva sol·licitud, tenen temps fins el 14 de novembre per poder-ho fer.

Complementàriament, i tenint en compte que el sector de l’oci nocturn va haver d’afrontar greus restriccions a la seva activitat, fins el mes de setembre, l’Ajuntament de Sant Feliu ha endegat una nova línia de subvencions per aquest sector en concret. El termini de presentació de sol·licituds finalitza també el 14 de novembre de 2021.

Les sol·licituds de les dues línies es poden sol·licitar a través d’aquest enllaç al web municipal.