21
octubre

Emprenedores i empresàries de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern treballen en xarxa en el projecte ‘Role Models’

18 dones, de les quals 13 de Sant Feliu, participen en aquesta  iniciativa conjunta amb Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i amb el finançament de la Diputació.

Aquest dijous, 21 d’octubre, es va realitzar a la sala d’actes del Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs el segon workshop Professionalitza el teu negoci/equip, en el marc del projecte Generant ‘Role Models’ en igualtat a les empreses, una iniciativa experimental que es desenvolupa conjuntament amb els Ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i amb el suport de finançament de la Diputació de Barcelona.

Aquesta segona trobada és una continuació del primer workshop que es va iniciar a Sant Joan el darrer 22 de setembre. Van participar un total de 18 dones emprenedores i empresàries, de les quals 13 són de Sant Feliu.

Els objectius d’aquestes trobades són, principalment: 

  1. Donar visibilitat a les dones emprenedores i empresàries de les nostres ciutats.
  2. Crear un espai/xarxa de suport i sinergies entre elles. 
  3. Empoderament i reforç de competències professionals i tranversals.

La regidora d’Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, va donar la bevinguda. A continuació van prendre la paraula les formadores: Bet Masallera, Laura Estil·las i Náyade Navarro, coachs professionals i membres de la xarxa de dones, Dones que inspiren.