31
gener

Talent Sant Feliu fomenta projectes emprenedors en els centres educatius de la ciutat

El nou programa d’innovació, adreçat a l’alumnat amb la participació del teixit empresarial, s’ha presentat a l’Auditori del Palau Falguera.

Aquest dimarts, 31 gener, es va celebrar a l’Auditori del Palau Falguera la gala inicial de Talent Sant Feliu, el nou programa d’innovació adreçat a l’alumnat de tots els centres educatius del municipi a partir de 4t d’ESO fins Batxillerat i cicles formatius, creat per Talent Factory i impulsat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. En la primera edició de Talent Sant Feliu participen l’Institut Martí Dot, el Col·legi Verge de la Salut, el Col·legi Mare de Déu de la Mercè i el Col·legi Bon Salvador.

L’estructura del projecte consisteix en crear i desenvolupar una idea emprenedora i que es pugui ampliar, modelar i enllestir amb un pla de negoci concret mitjançant la participació de persones qualificades del món empresarial santfeliuenc que representin la figura d’emprenedors i emprenedores d’èxit i que aportin als i les participants coneixements i competències sobre emprenedoria i empresa. 

En el decurs de la gala, l’alcalde, Oriol Bossa, va convidar el jovent a aprofitar l’oportunitat: "Des de Sant Feliu estem treballant per ser un pol d’atracció d’empreses que ens ajudin a fomentar el talent entre els joves, per això la importància d’aquest projecte. Creiem en el jovent de Sant Feliu, creiem en el vostre talent, la vostra creativitat, i per això aquest projecte busca fomentar la cultura emprenedora entre el jovent que avui ens acompanyeu". També van estar presents a la gala altres representants institucionals, com la primera tinenta d’alcaldia, Lídia Muñoz; el regidor d’Innovació i Tecnologies, Aitor Rivera; la regidora d’Educació, Mireia Aldana; i la regidora d’Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider.
 
Carla Martín i Andrea Aguilar, guanyadores d’edicions d’altres municipis, van explicar la seva experiència amb els seus projectes, Sonolife i Love in Bloc. A continuació, els fundadors de Tatoox, Joel Orteu i Jordi Tena, van compartir el seu exemple emprenedor, amb una empresa que ja està en funcionament. I també es van presentar els mentors dels centres educatius participants, les empreses col·laboradores i els membres del jurat.