24
gener

Mentoring per dones emprenedores: Coneixes a les Dones Mentores?

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de forma col·laborativa de 5 dones mentores que lideren comerços i serveis de la ciutat i que acompanyen a les dones emprenedores. Coneguem-les!

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de forma col·laborativa de 5 dones mentores que lideren comerços i serveis de la ciutat i que acompanyen a les dones emprenedores que acaben d’iniciar els seus projectes de negoci. 

Coneixeu aquestes professionals? A continuació us les presentem!

Centre d’estètica i tractaments de bellesa i benestar iniciat al 2018 i que ara podeu trobar al Carrer Sacrament, 5 situat al barri de La Salut

Centre de fisioteràpia i altres teràpies i tractaments de salut relacionats que es va posar en marxa al 2009 i que ho podeu trobar a Passatge dels Pins, 14 situtat al barri de Can Llobera.

Floristeria i decoració amb flors preservades que va impulsar aquest projecte al 2016 i que podeu trobar-la a la Rambla Marquesa de Castellbell, 72-74 al barri de Roses-Castellbell. 

Sabateria i accessoris de moda que va iniciar al 2003 com negoci familiar i l’Alexandra a impulsat la venda per Internet i assessorament a xarxes socials. Es troben al Carrer Laureà Miró, 151 situat al barri de Can Nadal. 

Centre d’estètica, bellesa i benestar de la pell que va posar-se en marxa al 2019 i des d’on també crea adorns florals i de decoració amb flors preservades. Es troba a Passatge dels Pins, 42 que es situa al barri de Can Llobera. 

 

Voleu saber més informació sobre els seus negocis? Visiteu el web Viu Comerç Sant Feliu