26
juny

OnMengem Tapes! Inscripcions obertes. Ampliació termini inscripcions fins al 30 d’agost

Inscripcions obertes per l’OnMengem Tapes que tenen per l’objectiu donar a conèixer la gastronomia local en el marc de les Festes de Tardor.

Inscripcions obertes per l’acció de foment de la gastronomia local en el marc de la Festa de Tardor: OnMengem Tapes

Com funciona?

  • L’acció es portarà a terme del divendres 7 d’octubre al divendres 14 d’octubre de 2022 en tot l’horari d’obertura.
  • Els establiments oferiran una tapa al preu de 3 € acompanyada d’una beguda. En tots els casos, caldrà incloure la possibilitat de consumir una beguda sense alcohol.

Es promocionarà aquesta acció amb un material gràfic amb una fitxa personalitzada per cada establiment on, a més de la informació de la ubicació i dades de contacte, s’incorporarà la fotografia de la tapa que ofereix cada establiment.

La fotografia s’haurà d’enviar a debotigues@santfeliu.cat en format horitzontal i amb una qualitat mínim de 1200×800 abans del 13 de juliol de 2022.   NOVA DATA! Termini ampliat fins al 30 d’agost

Els establiments comercials que s’inscriguin disposareu d’un vídeo tutorial i podreu sol·licitar suport per a la realització de la fotografia a la dinamitzadora digital del servei de comerç de l’Ajuntament fins l’11 de juliol, fent la petició a debotigues@santfeliu.cat.

La vostra participació apareixerà als mitjans de comunicació locals, al programa de la Festa de Tardor i al cartell de les tapes.

 

T’animes a participar-hi?

 Inscriu-te AQUÍ  fins al 30 d’agost