12
juny

Subvencions CCAM 2022

El CCAM – Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (Gencat), obrirà el pròxim 16 de juny la convocatòria de subvencions ordinàries per aquest any de 2022. Aquesta edició compta amb un pressupost de 8,7 milions d’euros, hi ha 10 línies de subvenció: 6 de Comerç, 2  de Moda i 2 d’Artesania.

El CCAM – Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (Gencat), obrirà els pròxims dies la convocatòria de subvencions ordinàries per aquest any de 2022, amb l’objectiu de millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, alhora que se n’impulsa un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

Aquesta edició compta amb un pressupost de 8,7 milions d’euros i es podrà demanar des de les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 fins a les 14:00 hores del dia 13 de juliol de 2022.

 Hi ha 10 línies de subvenció: 6 de Comerç, 2  de Moda i 2 d’Artesania.

  1. Entitats
  2. Xarxa Associativa
  3. Transformació digital
  4. Locals comercials
  5. Suport als municipis en l’àmbit del comerç
  6. Suport a la creació i definició de les APEUS
  7. Creixement i competitivitat Empresa Artesana
  8. Suport als municipis en l’àmbit de l’artesania
  9. Transformació digital en la indústria de la moda
  10. Millora del grau de sostenibilitat i circularitat de les marques de la moda catalana

Per a més informació, podeu consultar les bases disponibles a la web de Gencat.  

Cal tenir en compte que les subvencions per obres a locals tindran preferència segons l’ordre d’arribada, i per optar a les subvencions de Comerç cal tenir en el IAE de l’activitat el concepte de "Comerç al detall", i són compatibles amb el Kit Digital.

Per dubtes contacteu amb comerc@gencat.cat