19
desembre

Nou cercador web del comerç de Sant Feliu de Llobregat: viucomerc.santfeliu.cat

El nou espai web permet cercar i conèixer totes les activitats econòmiques dels sectors de comerç, serveis i restauració de Sant Feliu de Llobregat. El comerç local i de qualitat, més a prop teu.

"Una ciutat sense comerç és una ciutat sense vida". Són paraules de l’alcalde de Sant Feliu, Oriol Bossa, a l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc, un mantra que la regidoria de Comerç s’ha fet seu amb tres noves iniciatives: la nova marca del comerç local, Viu Comerç; la Rosa, una ciutadana de Sant Feliu que representa els valors del comerç local, i la nova guia comercial de la ciutat, que s’engloba dins de Viu Comerç, la marca comercial de Sant Feliu.

Es tracta d’un directori intuïtiu i accessible on surten tots els comerços de la ciutat, que també disposa d’un cercador per facilitar la recerca. Segons resumia el regidor de Comerç, Aitor Rivera, "és un directori per, des d’un mateix lloc, poder consultar tota l’activitat de comerç, servies i restauració del municipi i fer ciutat, crear vida". Un directori que referrma els valors de comerç local i de qualitat que defensa l’Ajuntament.

El mateix recull les principals característiques de cadascun dels 938 establiments de la localitat, que apareixen indexats per categories: Alimentació, Llar, Mascotes, Moda, Oci i cultura, Perruqueria i Estètica, Restauració, Salut, Serveis Professionals, Vehicles/Automoció, Altres Comerços, Mercat Municipal i Mercat de Marxants. A més, allotja un espai privat on els i les comerciants poden actualitzar les seves dades i incloure els productes i serveis que volen promocionar.

És un pas més en el progrés digital de Sant Feliu, municipi ja capdavanter en administració digital; una eina que facilita l’accés als serveis del municipi i que representa al mateix temps un aval de confiança per les persones consumidores.

Consulta’l a viucomerc.santfeliu.cat