28
novembre

Divendres 2 de desembre arrenca la campanya nadalenca amb l’encesa de l’enllumenat

L’encesa de l’enllumenat dels carrers de la ciutat donarà el tret de sortida de les festes divendres 2 de desembre, a les 17.30 h, a la plaça de la Vila.

L’encesa de l’enllumenat dels carrers de Sant Feliu donarà el tret de sortida de les festes amb la il·luminació de places i carrers de la ciutat. I ho farà amb una festa a la que tothom hi està convidat per viure una jornada amb activitats i sorpreses per a tota la família, organitzada gràcies a la implicació i l’esforç dels comerços del municipi.

L’acte començarà a les 17.30 h a la plaça de la Vila desvetllant una de les novetats més destacades de la campanya nadalenca d’enguany:  la nova marca que representarà el comerç local. Els i les assistents tindran l’oportunitat de veure en primícia el nou logo d’una marca que neix amb l’objectiu d’apropar el comerç a la ciutadania, i que a partir d’aquestes festes serà el referent al municipi per informar de les activitats de dinamització comercial, dels serveis i de la restauració de Sant Feliu.

Bona mostra d’aquesta aposta per impulsar el teixit comercial és la creació de la nova imatge per a la guia comercial de la ciutat, un directori web intuïtiu, accessible i atractiu on la ciutadania podrà consultar l’activitat econòmica de Sant Feliu, i que també veurà la llum divendres 2 de desembre. Entre d’altres, aquest nou web disposa d’un espai privat on els i les comerciants podran actualitzar les seves dades, i incloure els productes i serveis que vulguin promocionar.  

La festa continuarà desvetllant una altra sorpresa molt especial en què comerciants, Ajuntament i ciutadania han invertit temps, esforç  i il·lusió. Tot i que no es poden revelar els detalls d’aquesta novetat fins el mateix dia de l’encesa, sí que es pot avançar que comptarem amb la presència d’una convidada molt especial que aterra a la ciutat per viure i gaudir del comerç local. Després de la seva presentació oficial, arribarà el moment a les 18 h de fer l’encesa dels LED de baix consum que integren tant 350 lluminàries, com cinc figures de grans dimensions, distribuïdes per tot el territori santfeliuenc, i que acompanyaran la ciutadania durant les festes.

Una vegada arribi la llum del Nadal a Sant Feliu, serà el moment de celebrar-ho amb la tradicional xocolatada, i la possibilitat d’immortalitzar la jornada amb fotografies que hom pot compartir a les noves xarxes socials de la marca de ciutat, Twitter, Facebook o Instagram. Un cop finalitzat l’acte, les persones assistents podran pujar al tren del comerç local, que estarà a disposició de la ciutadania per desplaçar-se pels eixos comercials durant el període nadalenc per tot el municipi.

Propera parada: Nadal a Sant Feliu

El tren turístic torna a tota màquina a màquina a Sant Feliu com una de les accions destacades de la campanya nadalenca. Aquest vehicle circularà pels carrers de la ciutat i permetrà santfeliuenques i santfeliuencs traslladar-se còmodament entre els diferents eixos comercials per realitzar les seves compres. Des del 2 de desembre i fins al 5 de gener la ciutadania podrà fer servir de manera gratuïta aquest transport durant els caps de setmana i els dies de festa, en els següents horaris:

Desembre

  • Dies 2, 3, 9, 10, 16 i 17: De 17.30 a 20 h
  • Dies 23 i 30: D’11.30 a 13.30 h, i de 17.30 a 20 h
  • Dies 24 i 31: D’11.30 a 13.30 h

Gener

  • Dia 4: D’11.30 a 13.30 h, i de 17.30 a 20 h
  • Dia 5: D’11.30 a 13.30 h