1
desembre

Arrenca la campanya nadalenca de comerç local amb l’encesa de l’enllumenat

Les novetats més destacades de la campanya nadalenca d’enguany són la nova marca del comerç local, Viu Comerç; i La Rosa, una nova ciutadana de Sant Feliu que representa els valors del comerç local.

L’encesa de l’enllumenat dels carrers de Sant Feliu ha donat el tret de sortida de les festes nadalenques amb la il·luminació de places i carrers de la ciutat.

En el decurs de l’acte institucional, celebrat a la plaça de la Vila, el regidor de Comerç, Aitor Rivera, ha desvetllat les novetats més destacades de la campanya nadalenca d’enguany: la nova marca del comerç local, Viu Comerç; i La Rosa, una nova ciutadana de Sant Feliu que representa els valors del comerç local i acompanyarà la ciutadania a conèixer l’oferta de comerç, serveis i restauració de la ciutat d’ara en endavant.

Així, els i les assistents han pogut veure en primícia a la façana de l’Ajuntament el nou logo d’una marca que neix amb l’objectiu d’apropar el comerç a la ciutadania, i que a partir d’aquestes festes serà el referent al municipi per informar de les activitats de dinamització comercial, dels serveis i de la restauració de Sant Feliu.

L’alcalde de la ciutat, Oriol Bossa, ha assegurat que "cal apostar decididament pel comerç local i de proximitat per créixer com a ciutat. Una ciutat sense comerç és una ciutat sense vida. Per l’Ajuntament el comerç és un dels motors que fan que una ciutat s’ompli de vida, s’ompli d’activitat i treballem per reforçar la xarxa de comerç de Sant Feliu".

Bona mostra d’aquesta aposta per impulsar el teixit comercial és la creació de la nova imatge per a la guia comercial de la ciutat, un directori web intuïtiu, accessible i atractiu on la ciutadania podrà consultar l’activitat econòmica de Sant Feliu. Entre d’altres, aquest nou web disposa d’un espai privat on els i les comerciants poden actualitzar les seves dades, i incloure els productes i serveis que vulguin promocionar.  

Després de la presentació oficial de La Rosa, els membres del consistori han fet l’encesa dels LED de baix consum que integren tant 350 lluminàries, com cinc figures de grans dimensions, distribuïdes per tot el territori santfeliuenc, i que acompanyaran la ciutadania durant les festes. Les figures estan ubicades a la plaça de la Vila, a la plaça d’Alfons Comín, al passeig del Comte de Vilardaga amb Clementina Arderiu, a la rambla Marquesa de Castellbell amb Marquès de Monistrol, a la plaça de la Salut, al carrer de Santa Creu amb Francesc Sáez i a la Rambla amb la plaça d’Andarax (paret de la Torre del Roser).

L’arribada de la llum de Nadal a Sant Feliu s’ha tancat amb la tradicional xocolatada i amb fotografies per immortalitzar la jornada que es poden compartir a les noves xarxes socials de la marca de ciutat, Twitter, Facebook o Instagram. Un cop finalitzat l’acte, s’ha posat en marxa el tren del comerç local, que estarà a disposició de la ciutadania per desplaçar-se pels eixos comercials durant el període nadalenc.

Propera parada: Nadal a Sant Feliu

El tren turístic torna a tota màquina a màquina a Sant Feliu com una de les accions destacades de la campanya nadalenca. Aquest vehicle circularà pels carrers de la ciutat i permetrà santfeliuenques i santfeliuencs traslladar-se còmodament entre els diferents eixos comercials per realitzar les seves compres. Fins al 5 de gener la ciutadania podrà fer servir de manera gratuïta aquest transport durant els caps de setmana i els dies de festa, en els següents horaris:

Desembre

  • Dies 2, 3, 9, 10, 16 i 17: De 17.30 a 20 h
  • Dies 23 i 30: D’11.30 a 13.30 h, i de 17.30 a 20 h
  • Dies 24 i 31: D’11.30 a 13.30 h

Gener

  • Dia 4: D’11.30 a 13.30 h, i de 17.30 a 20 h
  • Dia 5: D’11.30 a 13.30 h