14
novembre

El Rebost, Premi Rezero 2022 de Catalunya

El comerç El Rebost ha estat premiat per l’entitat Rezero en la categoria de Comerç per a la seves bones pràctiques de residu zero en la venta a domicili.

El comerç de Sant Feliu de Llobregat  El Rebost ha estat premiat per l’entitat Rezero en la categoria de Comerç per a la seves bones pràctiques de residu zero en la venta a domicili.

El Rebost de Sant Feliu va recollir el premi a la millor iniciativa per utilitzar envasos de la mateixa clientela o envasos de la botiga reutilitzables per enviar a casa de les persones que compren a distància a la seva botiga.

L’entitat Rezero treballa per crear coneixement i impulsa idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin gaudir d’un model de producció i de consum cap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús. 

Aquest 2022 han volgut donat visibilitat a les iniciatives que duen a la pràctica accions de prevenció de residus i el consum responsable.

Podeu veure la iniciativa de El Rebost en aquest vídeo

Felicitats a El Rebost !