16
març

Dinamització digital

L’Ajuntament de Sant Feliu posarà a disposició dels establiments comercials, de serveis i de restauració de la ciutat, un grup de persones expertes en dinamització digital per ajudar-los a millorar la presència web.

Entre aquesta setmana i la vinent, s’està demanant per correu electrònic que els establiments comercials responguin una breu enquesta que ajudarà a realitzar la diagnosi de l’estat de digitalització de les activitats de Sant Feliu.

La crisi de la Covid-19 ha comportat grans reptes en tots els àmbits de la societat, i el sector comercial no n’és una excepció. Durant les fases més estrictes del confinament, van créixer amb força dinàmiques de comercialització en línia que confirmaven el que ja fa uns anys que es venia apuntant: la presència a les xarxes és clau i les noves maneres d’entendre el comerç han vingut per quedar-se.

Per fer front a aquests reptes, l’Ajuntament de Sant Feliu està formant a un total de 8 persones per tal que puguin ser dinamitzadores digitals del sector comercial de la ciutat. D’aquestes 8 persones, se’n contractaran 4 que ajudaran els comerços a tenir, incrementar o millorar la seva presència al món digital.

Actualment aquest projecte es troba en una fase de recollida d’informació, que permetrà precisar la diagnosi i orientar els esforços per donar compliment als objectius que el Pacte de Ciutat ha fixat en aquest àmbit.

Animem a tot el teixit comercial, de serveis i restauració de la ciutat a respondre la breu enquesta sobre la presència digital actual del comerç que trobaran en el següent enllaç: accés al formulari. No us portarà més de 3 minuts.