3
juliol

Sant Feliu, present a la campanya turística del Baix Llobregat per aquest estiu

Baix Llobregat Turisme posa en marxa la campanya de promoció turística "Som el teu estiu", on es proposen més de 100 plans per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat, amb activitats i centres referenciats a la nostra ciutat.
 

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya de promoció turística "El Baix Llobregat. Som el teu estiu" on proposen més de 100 plans per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat amb, entre d’altres, rutes de muntanya a peu o en bicicleta, experiències gastronòmiques visitant cellers, moments d’oci amb postes de sol a xiringuitos i beach clubs, activitats aquàtiques amb kayac, windsurf o paddle surf, o visites autèntiques a la Cripta de la Colònia Güell o a descobrir el passat pirata de Castelldefels.

A Sant Feliu, "Som el teu estiu" destaca concretament les següents propostes:

  • Hípica Can Rafael: Classes d’equitació, colònies per als més petits, rutes a cavall per la muntanya, granja escola o pupil·latges.
  • Indoorkarting Barcelona: Pots gaudir del kàrting amb la pista coberta més avançada d’Europa, boleta, laser-tag i restaurant.
  • Can Cuyàs Golf : Camp de 9 forats Par 3 i Pitch
  •  Algo más que postres: Monogràfics de pastisseria, tallers de cuina per a nens i en família, cursos de cuina…

També referencia fins a 13 restaurants de la ciutat.

La campanya de Baix Llobregat Turisme vol premiar el visitant amb un sorteig d’una nit d’hotel, un àpat i activitats per a dos adults i dos infants a la comarca. Participa-hi aquí.

Desitgem que gaudiu de tota l’oferta turística del Baix Llobregat!!