5
setembre

OnMengem Tapes! Inscripcions obertes

Inscripcions obertes per la nova acció promocional del sector de la restauració "OnMengem Tapes" amb l’objectiu de donar a conèixer a gastronomia local durant la Festa de Tardor.

 

 

Inscripcions obertes per la nova acció de foment de la gastronomia local en el marc de la Festa de Tardor: OnMengem Tapes

Com funciona?

  • L’acció es portarà a terme del divendres 8 d’octubre al divendres 15 d’octubre de 2021 en tot l’horari d’obertura.
  • Els establiments oferiran una tapa al preu de 3?  acompanyada d’una beguda. En tots els casos, caldrà incloure la possibilitat de consumir una beguda sense alcohol.

Es promocionarà aquesta acció amb un material gràfic amb una fitxa personalitzada per cada establiment, on a més de la informació de la ubicació i dades de contacte s’ incorporarà la fotografia de la tapa que ofereix cada establiment.

La fotografia s’haurà d’enviar a debotigues@santfeliu.cat en format horitzontal i amb una qualitat mínim de 1200×800 abans del 15 de setembre de 2021.   

 

Per donar-vos suport en la realització de la fotografia, establiments inscrits rebreu un vídeo tutorial i podreu sol·licitar suport per a la seva realització a les persones del projecte de Dinamització Digital del Comerç de Sant Feliu de Llobregat.

 

La vostra participació apareixerà als mitjans de comunicació local, al programa de la Festa de Tardor i a l’edició d’un cartell.

 

 

 

 

Us animeu?

 

Inscriu-te AQUÍ  fins al 15 de setembre.

 

 

** La imatge de la campanya no serà la que apareix en aquesta noticia