9
març

L’Ajuntament i PIMEC celebren una jornada per explicar a les empreses els ajuts, les subvencions i els Fons Europeus

L’acte l’ha obert l’alcaldessa, Lídia Muñoz, que ha incidit que "l’Ajuntament és un vehicle per a totes les iniciatives que sorgeixen del món empresarial".

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i PIMEC Baix Llobregat i Hospitalet han celebrat aquest dijous PIMEC Cafè, una trobada amb l’objectiu d’informar a les empreses sobre els ajuts i subvencions que tenen al seu abast per tal d’afrontar la situació actual, així com explicar les sol·licituds de projectes que s’han demanat a nivell municipal en el marc dels Fons Europeus Next Generation i quina és l’estratègia local per presentar-se aquest 2022. 
 
L’acte l’ha obert l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, que ha destacat que "l’Ajuntament és un vehicle per a totes les iniciatives que sorgeixen del món empresarial". La sessió ha estat moderada pel president de PIMEC Baix Llobregat i Hospitalet, Joan Soler, i ha comptat amb la participació d’empreses de Sant Feliu, com d’altres municipis veïns. 

Pere Cots, director del departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, ha recomanat bones pràctiques pel que fa al finançament i la solvència empresarial, aspectes rellevants a l’hora d’invertir i aprofitar els esmentats Fons. Jordi Turu, consultor del departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, ha exposat els diferents ajuts i subvencions per les empreses que es troben vigents i les properes convocatòries que s’esperen, algunes d’aquestes dotades de pressupost pels Fons Next Generation. 

Per últim, Rafael Bellido, director de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica de l’Ajuntament, ha exposat les actuacions sol·licitades respecte a la mobilitat sostenible en el marc d’aquests Fons i la voluntat de presentar-se a totes aquelles convocatòries possibles que reforcin el model de ciutat transformadora que es vol aconseguir, tenint en compte l’Agenda Urbana i l’Agenda 2030, i comptant amb la col·laboració del teixit empresarial i productiu de la ciutat.