13
octubre

L’Ajuntament i Ecovidrio activen una campanya per fomentar el reciclatge de vidre a l’hostaleria

A partir d’aquesta setmana un grup d’informadors i informadores ambientals visiten establiments d’hostaleria i restauració per desenvolupar una campanya informativa relacionada amb el reciclatge de vidre.

L’Ajuntament, amb la col·laboració d’Ecovidrio, ha posat en marxa una campanya informativa adreçada a comerços, principalment bars, cafeteries i restaurants, amb l’objectiu de facilitar-los el reciclatge dels residus de vidre. Amb aquesta campanya es vol promoure el reciclatge d’envasos de vidre al sector de l’hostaleria i la restauració.

Les visites d’informadors i informadores als establiments de Sant Feliu serviran per orientar sobre la correcta separació dels residus d’envasos de vidre. També recordaran a les persones propietàries dels establiments les obligacions que tenen en matèria de gestió de residus, i lliuraran de forma gratuïta cubells de diferents capacitats en funció del volum que cada comerç necessiti.

El treball de camp del personal contractat permetrà detectar les àrees d’aportació de contenidors més propers per tal de facilitar el buidat de grans quantitats de vidre, fet que facilita el reciclatge als grans generadors d’aquest residu, com són els bars i restaurants. Aquestes accions formen part de les mesures que l’Ajuntament impulsa per fomentar la recollida selectiva de residus municipals, que ajudaran a complir l’objectiu de recollir fins al 55% d’aquestes deixalles al 2025, marcat per la Unió Europea.