12
setembre

La cap de cuina del restaurant L’Olla, Carmen Sabaté, guanyadora del concurs de receptes “Del camp a la taula”.

La cap de cuina del Restaurant l’Olla ubicat a Sant Feliu de Llobregat, Carmen Sabaté, ha sigut premiada en el concurs de receptes "Del camp a la taula", impulsat per la representació de la Comissió Europea a Barcelona. 

La cap de cuina del Restaurant L’Olla ubicat a Sant Feliu de Llobregat, Carmen Sabaté, ha sigut premiada en el concurs de receptes "Del camp a la taula", impulsat per la representació de la Comissió Europea a Barcelona

La guanyadora ha preparat una deliciosa recepta de muscles en tempura a la marinera que ha sigut seleccionat com el millor plat del mes d’agost.

Des de les xarxes socials, el restaurant L’Olla ha celebrat el premi: "Els musclos marinera en tempura estan que LO PETAN!!!! Innovació i sabor internacional!!!"

Felicitats a la Carmen i al Restaurant l’Olla, pels èxits aconseguits i sort pels nous reptes!