15
maig

Gus Gus i Bar Restaurant Can Maginàs, distingits amb el Reconeixement al mèrit comercial

Els emblemàtics establiments van rebre aquest premi en el marc de La Fira.

Divendres 12 de maig es va celebrar una nova edició dels premis Reconeixement al mèrit comercial, una distinció que enguany ha recaigut en la botiga de moda i complements Gus Gus (rambla Marquesa de Castellbell, 69), i el Bar Restaurant Can Maginàs (carrer d’Hospitalet, 5).

Els guardons es van lliurar en el marc de La Fira, en l’escenari Ràdio Sant Feliu situat a l’Espai Moments de la plaça del Vuit de Març. A l’acte van assistir-hi l’alcalde Oriol Bossa; la regidora d’Activitat Econòmica, Loren Rider; el regidor de Comerç, Aitor Rivera, i la primera tinenta d’alcaldia, Lídia Muñoz, així com representants d’ambdós establiments i la capgrossa Rosa, padrina del comerç local. 

Des de Gus Gus van tenir paraules de reconeixement a la Paquita, fundadora d’aquesta boutique, qui al 1976 va veure l’oportunitat de conciliar dues passions: la seva professió com a modista i la seva família. Segons la seva representant, "sense les seves clientes, Gus Gus no seria el referent que és avui dia. Estar constantment captant noves tendències, renovant-nos i actualitzant-nos ha fet que la llarga trajectòria de Gus Gus sigui una realitat, i miri al futur amb la mateixa il·lusió amb què va començar el primer dia".

Per la seva banda, els propietaris del Bar Restaurant Can Maginàs van fer un repàs de la història de l’establiment, que es va fundar l’any 1978 amb el nom d’Horchatería Hermanos Rodríguez. "Per circumstàncies de la vida, el meu germà va decidir deixar el negoci i vam inaugurar el bar uns anys més tard", recordaven, mencionant que "amb l’augment de la clientela, l’espai es va quedar petit i vam ampliar el local amb nous serveis com esmorzars, dinars i sopars, i així és com al 1992 es va fundar l’actual Bar Restaurant Can Maginàs". Tampoc no va deixar passar l’oportunitat d’agrair el suport a la clientela i als veïns i veïnes del barri i de la ciutat, que fan possible que continuï el seu somni. 

Els premis Reconeixement al mèrit comercial es lliuren cada any des del 2009, amb l’objectiu de distingir comerços emblemàtics de Sant Feliu i les famílies que els han impulsat.