La cap de cuina del restaurant L’Olla, Carmen Sabaté, guanyadora del concurs de receptes “Del camp a la taula”.
La cap de cuina del Restaurant l’Olla ubicat a Sant Feliu de Llobregat, Carmen Sabaté, ha sigut premiada en el concurs de receptes "Del camp a la taula", impulsat per la representació de la Comissió Europea a Barcelona.
La cap de cuina del Restaurant L’Olla ubicat a Sant Feliu de Llobregat, Carmen Sabaté, ha sigut premiada en el concurs de receptes "Del camp a la taula", impulsat per la representació de la Comissió Europea a Barcelona.
La guanyadora ha preparat una deliciosa recepta de muscles en tempura a la marinera que ha sigut seleccionat com el millor plat del mes d’agost.
Des de les xarxes socials, el restaurant L’Olla ha celebrat el premi: "Els musclos marinera en tempura estan que LO PETAN!!!! Innovació i sabor internacional!!!"
Felicitats a la Carmen i al Restaurant l’Olla, pels èxits aconseguits i sort pels nous reptes!