HogarMuebles

Tessuto Sofàs

Un sofà d’alta gamma per un preu just.
Fabriquem i venem sofàs d’alta costura sense intermediaris.
Millora la teva llar amb un sofà de luxe elegant fet a la teva mida.

És necessari agendar cita prèvia fent clic al següent enllaç:
Reservar cita a Sofàs Tessuto Sant Feliu

Productos

Sofà Bali

(Preu orientatiu)
El model Bali, pertanyent a la col·lecció Eco & Vegan de Tessuto, s'ha establert com un referent en disseny modern. Amb una aclamació notable, no és sorprenent que sigui la joia dels nostres clients. Està meticulosament confeccionat per assegurar un confort i luxe inigualables.

Imagina't la sensació de flotar en un núvol: aquesta és l'experiència que el Bali promet. La seva estètica refinada compleix amb qualsevol estil decoratiu, mentre que els seus materials de primera qualitat li confereixen durabilitat.

No obstant això, el que realment destaca d'aquest sofà de luxe és la seva comoditat excepcional, amb cada detall pensat per a l'usuari. Tessuto se sent orgullós d'oferir opcions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, i el Bali és prova d'això: elaborat amb materials sostenibles sense comprometre la qualitat.

En essència, el Bali de Tessuto no és només un sofà, sinó una experiència que fusiona confort, luxe i sostenibilitat. Si busques una peça contemporània que defugiu de lo convencional, Bali és la teva elecció ideal.

El preu és orientatiu per a una configuració de 3,45 m amb puff. En cap cas es contractual, ja que tots els models que fabriquem els fem sota petició i a mida. El preu resultant depèn de les mides i les necessitats concretes de cada client.

Reserva cita

Habla con Tessuto Sofàs

Ubicación del comercio

Información del comercio

Av. de Montejurra, 2, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, España

Horario de apertura

dilluns a dissabte de 14:00 a 20:30 h.