PsicologíaSalud

Centre Psicològic Alba

Consulta de Psicologia Perinatal, Infantil i Juvenil
Reeducacions Psicopedagògiques
Psicologia d’Adults
Teràpia Familiar
Teràpia de Parella
Sessions online i presencials

Productos

Sessions de Psicologia Perinatal On line i Presencials

La maternitat és una de les experiències més increïbles i gratificants que es pot experimentar durant la vida.
No per això, podem obviar que aquest moment únic implica molts reptes, ja que la figura materna és summament important per al creixement d'un fill/a i influeix decisivament en com es desenvoluparà en diferents àmbits de la seva vida: benestar emocional, aprenentatge, treball, relacions socials, ...
Tot i que la maternitat és un moment meravellós, poden aparèixer sentiments de solitud i culpa, pot sentir-se ansietat abans o després de l'embaràs, viure un part complicat o patir estrès.

Sessions Psicologia Adults On line i Presencials

T'ajudem a sentir-te millor a través de sessions individuals on descobrir quins aspectes t'estan bloquejant i t'impedeixen assolir els teus objectius.
Aprendràs tècniques molt concretes per desenvolupar els recursos necessaris que et permetran assolir els teus objectius i que al final t'ajudaran a tenir una vida molt més satisfactòria.

Sessions de Psicologia infantil i Juvenil On line i Presencials

Oferim un tracte individual i personalitzat, adaptant-nos a cada nen que és diferent i únic. Respectem els seus gustos i interessos i per a nosaltres, és imprescindible establir una relació de confiança i crear un vincle segur perquè el nen se senti a gust a les sessions, afavorint així el seu desenvolupament i aprenentatge. Una de les nostres principals eines de treball amb els infants és el joc terapèutic.

En adolescents, les nostres intervencions es basen en la relació de confiança i en tècniques creatives d'expressió i de realització personal, a partir de les quals l'adolescent no se sent jutjat, sinó acompanyat, escoltat i comprès.

Habla con Centre Psicològic Alba

Ubicación del comercio

Información del comercio

C. Pere Quart 0045 BX 02, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Horario de apertura

De dilluns a dissabtes de 9 a 14 h i de 15 a 21 h