8
març

Mentoring per dones emprenedores: Coneixes a les Dones Emprenedores?

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de 5 dones que han posat en marxa nous projectes de negoci a la ciutat i que reben acompanyament de mentores consolidades. Coneguem-les!

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de 5 dones que han posat en marxa nous projectes de negoci i han apostat per instal·lar-se a la nostra ciutat, tot rebent l’acompanyament de mentores amb els seus negocis consolidats. 

Coneixeu aquests nous negocis? A continuació us les presentem!

Centre de teràpies de salut corporal i emocional, un espai amb un enfoc terapèutic i energètic. Es troba al Carrer Josep Ricart, 70 situat al barri de Roses-Castellbell. 

Serveis de disseny i aplicació de marca, identitat visual, comunicació i branding per empreses i professionals. Es pot contactar a www.elisabetgiral.com. 

Serveis de compra-venda i lloguer d’immobles, gestió de patrimonis i assessorament en inversions. Es troba al Passeig Comte Vilardaga, 126, situat al barri de Mas Lluí. 

Botiga de roba i accessoris de moda per a homes. Es troba a la Carretera Laureà Miró, 149 situada al barri de Can Nadal.

Llibreria infantil i juvenil amb selecció de joguines i jocs de taula i secció de narrativa per a adults. Es troba al Carrer Església, 8, situat al barri de Can Nadal. 

Voleu saber més informació sobre els seus negocis? Visiteu el web Viu Comerç Sant Feliu